Kamuoyuna Duyuru

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları 1998-1999 eğitim-öğretim yılında açılmış ve yegâne gayesi geleceğin Türkiye’sini inşa edecek çağdaş, medeni, insan haklarına saygılı, yerelden evrensele doğru bir yol izleyen, yerli ve millî, ülkesini dünya milletleri ailesi içerisinde seçkin bir yere taşıyacak nesiller yetiştirmektir. Bir vakıf kurumu olan Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları hiçbir zaman ticari kaygı ile faaliyet göstermemiştir. “Vakıf” kelime anlamından da anlaşılacağı üzere belirli bir sahada oluşan maddi ve manevi imkânın milletin yararına kullanılması gayesiyle oluşturulur. Bu kutsal yolda Gazi Üniversitesi olarak bizler yaklaşık bir asırlık tecrübemizi ülkemizin geleceğini temsil edecek gençler için kullanıyoruz.

Malum olduğu üzere bütün insanlık bir yılı aşkın bir süredir salgın hastalık sebebiyle çok ağır şartlar geçirmektedir. Biz de kurum olarak bu zor şartları el birliği içerisinde en yaşanabilir şekilde geçirmeye gayret etmekteyiz. Gayemiz, öncelikle öğrencilerimizin, eğitim-öğretimden geri kalmadan sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatabilmeleridir. Takdir edersiniz ki Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları yönetici kadrosuyla, öğretmenleriyle, idari personeli ve yardımcı hizmet birimleriyle büyük bir ailedir.  Bu aileden hiç kimsenin zarar görmemesi temel politikalarımızda olmazsa olmazımız arasında yer almaktadır.

Tabii ki velilerimiz maddi ve manevi açıdan öncelikle dikkate aldığımız hedef kitlemiz arasındadır. Bu çerçevede; onların bu süreci daha rahat atlatabilmeleri için, her yıl tefe- tüfe artışına göre yapılan eğitim ücreti zammını dikkate almadan 2021-2022 eğitim-öğretim yılında eğitim ücretlerine %5 oranında zam yapma kararı aldık. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

“Gazi’li olmak ayrıcalıktır.”

Prof. Dr. Fahri TEMİZYÜREK