Kayıt Koşulları

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ OKUL ÜCRETLERİ
Eğitim Öğretim Eğitim Ücreti Yemek Ücreti
 Anaokulu  41,500 TL  5,310 TL (Kahvaltı ve beslenme dahildir)
 İlkokul  38,250 TL  5,310 TL (Kahvaltı ve beslenme dahildir)
 Ortaokul  38,250 TL  4,230 TL (Kahvaltı ve beslenme yoktur)
 Anadolu ve Fen Lisesi  40,500 TL  4,230 TL (Kahvaltı ve beslenme yoktur)

Sayın Veli,

Çocuğunuzun 2021-2022 eğitim öğretim dönemi kayıt işlemlerini yapmak için web sitesi üzerinden kayıt randevusu almanız gerekmektedir. Randevu sistemi üzerinden tercih ettiğiniz gün ve saatte okulumuz muhasebe biriminde kayıt işlemleriniz yapılacaktır. Kayıt koşulları ve banka bilgileri aşağıda yer almaktadır.

KAYIT İŞLEMLERİ

KAYIT YENİLEME:

1)Kayıt Dönemi: Her kademeden (Anasınıfı-İlkokul-Ortaokul-Lise) devam eden öğrencilerimizin kayıtları, 20 Ocak 2021-01 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

2)Vadesi geçmiş ödemesi bulunan velilerimizin kayıt yenileme işlemleri; bu ödeme kapatıldıktan sonra yapılabilecektir.

YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER:

Kayıt Dönemi:

Ana sınıfı, İlkokul 1, 2, 3 ve 4.sınıflara ön görüşme ile kontenjan dâhilinde öğrenci alınır.

Ana sınıfı ve İlkokul ön görüşmelerimiz başlamıştır. Görüşmelerimiz YÜZ YÜZE veya ONLINE olarak yapılmaktadır.

Ortaokul (5,6,7 ve 8.sınıf olacaklar) için 20 ŞUBAT 2021 CUMARTESİ günü yapılacak ONLİNE sınavla; kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

Fen ve Anadolu Lisesi (9,10,11 ve 12.sınıf olacaklar) için 20 ŞUBAT 2021 CUMARTESİ günü yapılacak ONLİNE sınavla; kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı kayıt yenileme randevusu almak için tıklayınız...

Detaylı bilgi edinmek için ; 0312 2322812

Kayıt işlemleri; Eti Mahallesi Ali Suavi Sokak No:15 Maltepe / ANKARA adresinde bulunan okulumuzda yapılacaktır.

A-BANKA İLE İLGİLİ HUSUSLAR

1) Kayıtlarımız esnasında, Halkbank  tahsilât bürosu ,mesai saatleri içerisinde okulumuzda hizmet verecektir.
2) Okulumuza kayıt yaptıracak velilerimize, veli adına Halkbank Gazi Üniversitesi Kampüs şubesine bağlı hesap açılarak hesap cüzdanı verilecektir.
3) Kayıt işlemini adına hesap açılmış olan veli bizzat kendisi yaptıracaktır.
4) Taksitli ödemelerde ise, Halkbank tarafından yine veli adına kredili mevduat hesabı açılacaktır.
5) Temmuz ayı sonuna kadar yapılan peşin ödemelerde indirim oranı %5’tir.

B-MUHASEBE BİRİMİ İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAKLAR

1) Veliye ait nüfus cüzdanı fotokopisi
2) Öğrenciye ait nüfus cüzdanı fotokopisi
3) Veli adına düzenlenmiş 2021 yılına ait bir adet fatura veya ikametgah belgesi