Okulumuz “eTwinning Okulu” Ünvanına Layık Görüldü

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Ortaokulu; öğretmen ve öğrencilerimizin yürüttükleri başarılı projeleri ile “Ulusal Etiketler ve Avrupa Kalite Etiketleri”nden sonra gerekli kriterleri yerine getirerek “eTwinning Okulu” oldu. Okulumuz eTwinning okulu ünvanı ile kendi topluluklarında öncü ve Avrupa düzeyinde tanınan lider okullar arasında yerini aldı. Öğretmenlerin ve öğrencilerin Avrupa’daki okullarla iş birliği yaparak projeler yürütmelerine imkân sağlayan, müfredat konularının verimli işlenmesine katkılar sunan, öğretmenlerin mesleki açıdan kendilerini geliştirmelerine vesile olan, eğitimde yabancı dilin ve teknolojinin aktif şekilde kullanması gibi pek çok imkân sunan “eTwinning” platformunda başarılı projeler yürüten Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Ortaokulu; yapılan değerlendirmeler sonucunda “eTwinning Okulu” ünvanını elde etti. Gerekli kriterlerin sağlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.