2022-2023 Akademik Yılı Yemek Ücretleri

ORTAOKUL  8.460
 LİSE  8.460
 ORTAOKUL (TEP) –LİSE (ÜHS) ***  1.550

* Yemek hizmetimiz Gazi Üniversitesi SKS (Sağlık Kültür ve Daire Başkanlığı İktisadi İşletmesi) tarafından Yemek Teknik Şartnamemize uygun olarak hazırlanmaktadır. Kontroller, okul yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından düzenli olarak yapılmaktadır.

* Yemek listesi,  firmanın diyetisyeni tarafından öğrencilerimizin sağlıklı beslenmelerine yönelik
olarak hazırlanmaktadır. Yemek listesi, okulumuz yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından incelendikten sonra internet sitemizde yayınlanır.

* Her gün üretilen yemeklerden şahit numuneler alınarak 72 saat boyunca uygun koşullarda saklanmaktadır.
* Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları liste fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
* Ücrete %8 KDV dahildir.
* Yemek ücretlerinde çeşitli nedenlere bağlı olarak (MEB tarafından ilan edilen genel tatiller hariç, bireysel hastalık, şehir dışında bulunma vb.)  yenilmeyen yemekler için günlük ya da haftalık ücret iadesi yapılmaz.

*** Hafta sonu LGS ve YKS sınavlarına hazırlık kurslarına katılan öğrencilerimize cumartesi günü için tek öğün yemek ücretidir.

2022-2023 eğitim-öğretim yılının sağlıklı, başarılı ve mutlu geçmesini dileriz.

• Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları