İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerimiz İçin myON Çevrimiçi Okuma Platformu

Değerli Velilerimiz,

Dünya çapında en etkin dijital okuma platformlarından biri olan myON Reader ile ilgili sizleri bilgilendirmekten mutluluk duyuyoruz.

myON, teknolojisi ile öğrencilerin kendi okuma seviyelerini belirleyip, tercih ettikleri kitap seçimlerini çevrimiçi/çevrimdışı okuyabildikleri 6.000’den fazla kitap içeriğine sahip dijital kütüphanedir. Öğrencinin ilgi alanlarını bütünleştiren kişiselleştirilmiş bir dijital okuma programı olma özelliğiyle, her yaşa, ilgiye ve okuma seviyesine hitap ederek, öğrencileri okul dışında da okumaya teşvik eder.

myON ile sizlerde ebeveynler olarak öğrencinizin okuma becerisindeki gelişimini dijital göstergeler ve grafikler ile görme şansına sahip olacaksınız.

Ayrıca ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz, ücretsiz myON uygulaması ile kitapları telefonlarına indirebilir, çevrimdışı olarak okuyabilirler. Öğrencilerimiz ve velilerimiz, bireysel okuma, ödev, araştırma ve eğlence amacıyla tüm bu dijital kitaplara erişim sağlayabilirler.

Umuyoruz ki sizler de bu programın etkisini görecek ve öğrencimizin okuma becerisindeki gelişimini keşfetmek için bizlere katılacaksınız.

Saygılarımızla,