eTwinning Projemiz Başlamıştır

ETWINNING PROJESİ

“LET ME SHOW YOU HOW TO PREPARE MY FAVOURITE DISH”

Ortaokul İngilizce Öğretmenlerimiz F. Gamze Önalmış ve Seher Tursun’un üyesi olduğu  " Let Me Show You How to Prepare My Favorite Dish. " adlı eTwinning projemiz başlamıştır. Projede Polonya, Portekiz, Kıbrıs, İtalya ve Türkiye yer almaktadır.

Projede öğrencilerimiz poster hazırlama, mektup ve e-mail yazarak kendilerini ve ülkelerinin kültürlerini tanıtma, sunular hazırlayarak ülkemizdeki geleneksel yemekleri tanıtma, çevrim içi toplantılara katılarak farklı ülkelerdeki öğrencilerle tanışma ve proje sonunda da uluslararası bir yemek kitabı oluşturma gibi etkinliklerde yer alacaklardır. Ortaokul öğrencilerimizin katılacağı bu proje, farklı ülkelerden öğrencilerle tanışma imkânı ve farklı kültürleri tanıma imkânı sağlayacaktır.

İngilizce Zümresi