Velilerimizin Dikkatine

Değerli Velilerimiz,

2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz dönemi için yüz yüze eğitim hazırlıklarımızı tamamladık ve öğrencilerimizle buluşmayı dört gözle bekliyoruz. Bu süreçte, öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlıklı, huzurlu, temiz ortamlarda bulunması ve eğitim-öğretim sürecinin devam etmesi için bizlere düşen sorumluluğun farkındayız.

Sizlerden beklentimiz, eğitim öğretim faaliyetlerinin belirtilen şekilde devam etmesi için okulumuzun ilk günü olan 6 Eylül 2021 tarihinden önce 2 doz aşınızı tamamlamanızdır. Unutmayalım ki sizlerin bu konuda göstereceğiniz hassasiyet ve duyarlılık, her birimizin sağlığı, geleceği ve eğitim-öğretim hayatının devamlılığı için büyük önem taşımaktadır.

Öğretmen ve personellerimizin Covid-19 ile ilgili takipleri sağlık ve idarecilerimiz tarafından HES kodları aracılığıyla yapılacaktır.

Yeni dönemde buluşmak dileğiyle, hepinizi en derin saygı, sevgi ve muhabbetlerimle selamlıyorum. Sağlıcakla kalınız.

Prof.Dr.Fahri Temizyürek

Kurucu Temsilcisi