İLKOKUL - ORTAOKUL

• Gazi Üniversitesi Vakfı Özel İlköğretim Okulu; 1998-1999 Öğretim yılında 113 öğrencisiyle Ankara Maltepe’’de açılmış, öncü uygulamalarıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmiştir.
  • Gazi Üniversitesi Vakfı Özel İlköğretim Okulu, 2002-2003 öğretim yılında ilk mezunlarını vermiştir. Mezunlarının çoğu Ankara’’nın en iyi Anadolu Liselerine yerleşmiştir.
  • Gazi Üniversitesi Vakfı Özel İlköğretim Okulu’’nun akademik başarılarının  yanında halkoyunlarında, çeşitli spor dallarında, satrançta üst üste çok sayıda Ankara, bölge ve Türkiye dereceleri bulunmaktadır.
  • Kuruluş aşamasından bu güne kadar  Okulumuz, Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden büyük destek almaktadır.
  • GAZİ AİLESİNE KATILMAK; HAYATA, DOĞRU BİR BAŞLANGIÇTIR.

ANADOLU ve FEN LİSESİ

• Sürekli gelişmeyi ve ilerlemeyi ilke edinen Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları 2003-2004 eğitim öğretim yılında açılan Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi ile daha da büyümüş ve yeni öğrencilerine kavuşmuştur.
  • 2011 yılında yoğun çalışmalar sonunda Anadolu Lisemiz Uluslararası Bakalorya (IB) Dünya Okulu olarak yetkilendirilmiştir ve her yıl okulumuz IB öğrencileri ulusal ve uluslararası platformda birçok başarıya imza atmaktadır.
  • Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi olarak; bilgi toplumunun pozitif katılımcıları olmaları için öğrencilerimize gereken bilgi, beceri ve insani değerleri kazandırıp çağdaş bir öğretim kültürü oluşturduktan sonra onları hedefledikleri üniversitelere uğurluyoruz.
  • Liselerimizin misyonu; öğrencilerin, potansiyellerinin en yüksek noktasına ulaşmaları doğrultusunda akademik olarak başarılı olmalarının yanı sıra psikolojik, duygusal, sosyal ve fiziksel açıdan dengeli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için bütünleştirilmiş ve kapsamlı bir eğitim sağlamaktır.
  • Okulumuz, Atatürk’ün ilke ve inkılâplarına bağlı, sorumlu, etkin ve duyarlı bireyler olarak gerçekleri, fikirleri ve iddiaları değerlendiren, inceleyen, eleştirebilen düşünürler ve aynı zamanda ulusal ve uluslararası değerlere saygılı, anlayışlı bireyler yetiştirmeyi hedefler.

GAZİ’Lİ EĞİTİMLE GELECEĞE EMİN ADIMLAR