Rektörümüz Okulumuzu Ziyaret Etti

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa YILDIZ 2020-2021 eğitim öğretim yılının açılış törenine teşrif ettiler.
Törenin açılış konuşmasında Kurucu Temsilcimiz Abdullah DESTEBAŞI okulumuz ve başarılarımız hakkında genel bilgi verirken Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ da "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" şiarından hareketle "Değerler Eğitimi"nin önemine vurgu yaptı.
 Tören sonunda resim öğretmenimiz Mahmut ERGÜL"ün yaptığı Gazi Üniversitesi Rektörlük binasının yer aldığı kampüs resmi Rektörümüze hediye edildi.
Tören sonrasında Rektörümüz okulumuzda incelemelerde bulunarak pandemiye karşı alınan önlemleri denetledi. Kurucu Temsilcimiz, Rektörümüz Prof Dr. Musa YILDIZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ ve Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Halil İbrahim BÜLBÜL"e derslikler, kütüphaneler, atölyeler ve sağlık merkezimizi gezdirerek pandemiye karşı alınan önlemler ve yapılan değişiklikler hakkında ayrıntılı bilgi verdi.