Ortaokul Okul Meclis Başkanı

Öğrencilerde seçme-seçilme hakkı farkındalığının gelişmesi; eşitlik, özgürlük ve oy kullanma bilinci kazandırılması; katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme gibi becerilerinin kazandırılması amacı ile okulumuzda okul meclis başkanlığı seçimi yapılmıştır.

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Ortaokulu olarak yaptığımız bu seçimde oyların çoğunluğunu alarak “Okul Meclis Başkanı” seçilen 7/A sınıfı öğrencimiz Ahmet Altuğ ATALAR’I ve 8 / D sınıfından başkan yardımcısı Barkın Kutay AKI’ yı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Başkanlık seçimi sonrasında 2020-2021 eğitim öğretim yılı başkanı Ramazan Kutay YİĞİT, başkanlık görevini Ahmet Altuğ ATALAR’a devretti. Okulumuz genel müdürü Vacide KUTAY tarafından başkan , başkan yardımcısı ve meclis üyelerine mazbataları teslim edildi.