Okulumuzdan İki Önemli Başarı

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerimizin İngilizce seviyelerini uluslararası düzeyde belgeleme imkânı buldukları Cambridge ESOL sınavlarının sertifika töreni, 16 Eylül 2022 Cuma günü okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Ortaokul Fen Bilimleri Zümresi öğretmenleri liderliğinde gerçekleştirilen ve Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları adına yürütülen etwinning projeleri “Mavi Bilyeden Uzaya-Güneş” ve “Mavi Bilyeden Uzaya-Dünya” isimli çalışmalar ile kalite etiketi ödülünü almaya hak kazanılmıştır. Okulumuz adına yürütülen bu çalışmalarda yer alan değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize başarı belgeleri Genel Müdürümüz Sayın Vacide KUTAY tarafından takdim edilmiştir. Başarılarından dolayı öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.