Okul Başkanlık Seçimi

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarında demokrasi kültürünü temel alarak “Okul Başkanlık” seçimi büyük bir heyecanla gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz demokratik bir ortamda, sandık başında oy kullanarak kendilerini yıl boyunca temsil edecek okul başkanlarını seçmiştir.
Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarında gerçekleştirilen “Okul Başkanlık” seçimi sonuçlarına göre,

Oy çokluğuyla:

İlkokul Başkanı: 4-C sınıfından Berat Eymen KURT,
İlkokul Başkan Yardımcısı: 4-A sınıfından Emir BALKAN,
Ortaokul Başkanı: 6-A sınıfından Abdullah ÇATLI
Ortaokul Başkan Yardımcısı: 7-B sınıfından Ece KAYNAR
Lise Başkanı: Anadolu Lisesi/ 11-A sınıfından Baran BARANLI
Lise Başkan Yardımcısı: Fen Lisesi-/ 11-B sınıfından Ekin Efe BAYHAN ve Anadolu Lisesinden 11-D sınıfından Tolga YARSAN olarak belirlenmiştir.

Oy kullanan öğrencilerimize teşekkür ediyor, oy çokluğuyla seçilen okul başkanlarımızı, başkan yardımcılarımızı ve aday olarak katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.