Lisemizden “Dikili Bir Ağacı Olmalı Herkesin” Etkinliği

Liselerimiz “Geleneksel Fidan Dikim Etkinliği”ne katıldı. Anadolu ve Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Çevre Koruma dergisinin “Benim Ormanım” adlı kampanyası kapsamında 125 tane “Toros sediri” fidanı bağışında bulundu.

Çubuk ilçesinde Anadolu Lisesi 11 D ve E sınıfı öğrencilerimizin katılımıyla okulumuza ait fidanlar toprak ile buluştu. Fidan bağışında bulunan öğrenci ve öğretmenlerimize sertifikaları iletilirken fidan dikimine sürekli büyük katkılar yapan okulumuza da plaket takdim edildi.

Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Lokman Kılıç’ın da katılım sağladığı fidan dikim etkinliğine katılan öğrencilerimize Çubuk Belediyesi tarafından sıcak içecek ve meşhur Çubuk turşusu ikram edildi.

Fidan dikiminin ardından öğrencilerimizin dikim sahasındaki çöpleri toplaması da oldukça takdir toplayan bir davranış oldu.

Çubuk Belediyesi ile bu güzel etkinliğe destek veren öğrenci ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.