Geleneksel Gökyüzü Gözlem Gecesi

17 Eylül Cuma akşamı Ortaokul öğrencileri ve velilerimizin katılımıyla Gökyüzü Gözlem Gecesi etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğimiz de teleskoplar ile Ay, Jüpiter ve Satürn gözlemleri yapıldı. Teleskoplarla gözlenen gök cisimleri hakkında sunum yapıldı. Öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan 3D hologram ile gök cisimleri hakkında detaylı bilgiler verildi.
Etkinliğin gerçekleşmesinde büyük katkı sağlayan ve sunumları ile öğrencilerimizi bilgilendiren Gazi Eğitim Fakültesinin değerli hocalarından Prof. Dr. Uygar Kanlı ve Doç. Dr. Önder Şensoy’a, etkinliğin düzenlenmesinde görevli olan Fen Bilimleri zümre öğretmenlerine ve performansları ile gecemizi renklendiren müzik öğretmenlerimize ve desteklerinden dolayı okul yönetimine teşekkür ederiz.