Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Müzesi Açıldı

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Müzesi büyük bir katılımla açıldı. Müze açılış törenine Gazi Üniversitesi Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Musa Yıldız, müzenin açılmasında önemli katkıları bulunan Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran, Rektör Yardımcısı Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Prof. Dr. Bekir Buluç, Gazi Üniversitesi Vakfı Müdürü Sayın Muhittin Güney, Kurucu Temsilcimiz Sayın Prof. Dr. Mahmut Selvi, Genel Müdürümüz Sayın Vacide Kutay ve Ankara Ticaret Odası yöneticileri katıldılar. Törende okulumuz eski ve yeni yöneticileri de yer aldılar.

Gazi Üniversitesi Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Musa Yıldız konuşmasında müzemize önemli katkı sunan Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran'a şükranlarını sundular. Kendilerine bu önemli günün hatırası olarak bir armağan da takdim ettiler. Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran, yaptığı konuşmada öğrenciler için böylesine anlamlı bir eğitim ortamına katkı sağlamış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Ardından müze açılışı gerçekleşti. Okulumuza böylesine anlamlı bir eğitim ortamı kazandıran saygıdeğer yöneticilerimize bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.