Fen Lisesi 9B Sınıfından Sosyal Sorumluluk Projesi…

Lisemizde her sınıfımızın yapmayı planladığı bir sosyal sorumluluk projesi yer almaktadır. Fen Lisesi 9B sınıfı öğrencilerimizin de kendi istekleri ile başlattığı sosyal sorumluluk projesi, ihtiyaç sahibi çocuklara bot ve mont hediyesi şeklinde düşünülmüştür.

Bu proje doğrultusunda öğrencilerimizle yapılan araştırma sonucunda Ankara Şehir Hastanesi, Onkoloji bölümünde yatan ve ihtiyaç sahibi olan çocuklara ulaşıldı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, yaşları 1-18 arasında değişen 15 çocuğa hediyeleri verildi.

Fen Lisesi 9B sınıfı öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi gururla tamamlandı. Bu projeyle öğrencilerimizin paylaştıkları bot, mont ve pijamadan çok daha fazlasıydı. Projeyle öğrencilerimizin hissettikleri ve öğrendiklerine paha biçilemez.