Eğitim Öğretim Yılı Başlangıcında Gazi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Musa Yıldız Okulumuza Ziyarette Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Musa Yıldız ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir Buluç yönetici ve öğretmenlerimizle kahvaltı yaptı.

Kurucu Temsilcimiz Sayın Prof. Dr. Fahri Temizyürek, Gazi Üniversitesi Vakfı Müdürü Sayın Muhittin Güney ve Okulumuz Genel Müdürü Sayın Vacide Kutay ile birlikte yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizle görüşen rektörümüz eğitim öğretim yılı başlangıcında başarılı ve huzurlu bir eğitim yılı olması dileklerini ileterek, güçlü bir eğitim kadrosu olan okulumuzun bu eğitim yılına da iyi bir şekilde hazır olduğunu vurguladı. Kendilerine bu anlamlı teşriflerinden ötürü teşekkür ediyoruz.