Covid-Yonetim

YÖNETİM, ÖĞRETMEN, PERSONEL İLE İLGİLİ ALINAN ÖNLEMLER

• Öğretmenler ve diğer çalışanlar COVID-19’un bulaşma yolları ve korunma önlemleri hususunda bilgilendirilmiştir.
  • Yurt dışına seyahat edecek olan çalışanlarımızın, döndükten sonraki ilk 14 gün içinde en yakın sağlık merkezine başvurması istenecektir. Doktor muayenesi sonucunda konulan teşhis ve kişinin okula devam etmesinde sakınca olup olmadığını belirten sağlık raporunun okul yönetimine sunulması zorunlu olacaktır.
  • Kendisi ile aynı ortamda yaşayan aile üyeleri veya yakın temasta olduğu kişiler arasında Covid-19 teşhis edilen tüm çalışanlarımızın bu bilgiyi okul yönetimi ile paylaşması zorunlu tutulmuştur.
  • Okul girişlerinde oluşturduğumuz alanda bilekten ateş ölçer ile tüm çalışanlarımızın ateş ölçümü yapılacaktır.
  • Okul personelinin tamamı tıbbi maske kullanacak, tıbbi maskeler düzenli aralıklarla değiştirilecektir.

Asansör girişlerine el antiseptiği yerleştirilmiştir. Zemine her kişinin durması gereken yerler işaretlenmiştir. Asansör kuralları yapıştırılmıştır. Pandemi süresince asansörler sadece kat görevlileri tarafından hizmet amacıyla kullanılacaktır.