Covid-Veliler

VELİLERİMİZ İÇİN

• Zorunlu haller dışında binaya ziyaretçi (veli dahil) alınmayacaktır.
  • Öğrencinin gün içinde okuldan alınması gerektiğinde, veli tarafından öğrenci işlerine ya da ilgili müdür yardımcısına e-posta ile izin talebinin ilgili günün sabahında bildirilmesi ve onay sonrasında okul güvenlik görevlisi kabini önünden öğrencinin teslim alınması gerekmektedir.
  • Aile bireyleri arasında Covid-19 semptomlarına rastlanırsa, öğrencinin kesinlikle okula alınamayacağını anlayışla karşılamanızı rica ederiz.
  • Öğrenci gelmeyeceği zaman okulun bilgilendirilmesini rica ederiz. Okula gelmeyen öğrenciler MEB tarafından da takip edilecektir.
  • Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan “Veli Taahhütname” Formunun doldurulup imzalanmasını ve 17 Ağustos 2020’ye kadar ilkokul ve ortaokul velilerimizin gaziilk98@gmail.com,  lise velilerimizin guv.lise.kayit@gmail.com adresine iletilmesini rica ediyoruz.
  • Zorunlu hallerde gelen misafirlerin maske takması ve hijyen kurallarına uyması sağlanacaktır.