“Ankara’nın Başkent Oluşu”nun 100. Yılı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Bugün binlerce yıllık devlet mirasımızın temsilcisi ve güvencesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kalbi olan, milli ve tarihi tüm emanetleri gururla taşıyan Ankara’nın başkent oluşunun 100. yıl dönümünü kutlamak için hazırladığımız törene, okulumuz öğrencileri Mustafa Alp ARSLANOĞLU ve Yasin KAHRAMAN ‘ın seğmen gösterisi renk verirken Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Güray KIRPIK’ın konuşmasıyla başkentimizin 100 yıldan da eskiye giden hikâyesini keyifle dinledik. Ayrıca ortaokul sosyal bilgiler zümresi tarafından hazırlanan sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Bu vesile ile başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını, Ankara’nın imarına hizmet etmiş tüm devlet adamlarımızı ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.