Ana Sınıflarımız Feza Gürsey Bilim Merkezi’nde

Ana sınıfları olarak 28 Şubat 2020 Cuma günü Altınpark’ta bulunan Feza Gürsey Bilim Merkezine gezi düzenledik. Gezimize önce bizlere anlatılan enerji kaynakları ve elektrik ile ilgili bilgilendirmeyle başladık. Sonrasında daha rahat anlayıp, gözlemleyebilmemiz için bazı arkadaşlarımızla görevli rehber öğretmenler eşliğinde deneyler yapıldı. Arkadaşlarımızın saçlarının havaya kalmasını hepimiz çok eğlenerek izledik. Sonrasında yine görevli rehber öğretmenler eşliğinde bilim merkezinin içerisindeki farklı bölümleri bilgilendirilerek gezdik. Gezinin sonunda da en çok merak ettiğimiz köşeleri incelememiz için serbest oyunlar oynadık. Eğlenerek öğrendiğimiz bir geziyi daha sonlandırarak okulumuza geri döndük.