2023-2024 Akademik Yılı Yemek Ücretleri

2023-2024 Dönemi II.Dönem Yemek Ücretleri

OKUL

II.DÖNEM YEMEK ÜCRETİ

ANA SINIFI (Kahvaltı + Öğle Yemeği + İkindi Kahvaltısı)

22.950 ₺

İLKOKUL (Kahvaltı + Öğle Yemeği + İkindi Kahvaltısı)

22.950 ₺

ORTAOKUL (Öğle Yemeği)

14.850 ₺

ANADOLU VE FEN LİSESİ

14.850 ₺

HAFTA SONU YEMEK

2.970 ₺

* Yemek hizmetimiz Göktürk Yemek Gıda San. Ve Tic. Ltd.Şti tarafından Yemek Teknik Şartnamemize uygun olarak hazırlanmaktadır. Kontroller, okul yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından düzenli olarak yapılmaktadır.

* Yemek listesi, firmanın diyetisyeni tarafından öğrencilerimizin sağlıklı beslenmelerine yönelik olarak hazırlanmaktadır. Yemek listesi, okulumuz yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından incelendikten sonra internet sitemizde yayınlanır.

* Her gün üretilen yemeklerden şahit numuneler alınarak 72 saat boyunca uygun koşullarda saklanmaktadır.

* Ücrete %10 KDV dahildir.

* Yemek ücretleri Şubat ayı itibariyle 4 taksit olarak tahsil edilecektir.

* Yemek ücretlerinde çeşitli nedenlere bağlı olarak (MEB tarafından ilan edilen genel tatiller hariç, bireysel hastalık, şehir dışında bulunma vb.)  yenlemeyen yemekler için günlük ya da haftalık ücret iadesi yapılmaz.

* Kayıt işlemleri; Eti Mahallesi Ali Suavi Caddesi No:15 Maltepe / ANKARA adresinde bulunan okulumuz muhasebe biriminde yapılacaktır.

** Hafta sonu hazırlık kurslarına katılan öğrencilerimize cumartesi günü için tek öğün yemek ücretidir.