2021-2022 Eğitim Yılı Minticity Başarı Sertifikaları Sahiplerini Buldu

Türkiye’de Almanca öğretiminde yetkin sistemlerden biri olan Minticity platformu; öğrencilerimize düzenli ödev, etkinlik, oyun, kelime dağarcığı zenginleştirme gibi ilgi çekici pek çok imkân sunmaktadır. Almanca online programımız “Minticity”nin, 2021-2022 eğitim yılı öğrenci kullanım bilgilerine ait verileri, 15 Haziran 2022 Çarşamba günü açıklanmıştır. Öğrencilerimizin sene içindeki aktif kullanım alanları değerlendirilmiştir. İlkokulumuz 4-B sınıfından Turan Altan TAŞKIN birinci, Ahmet Erdem OKUR ikinci ve 4-D’den Mirhan AVİNÇ üçüncü; ortaokulumuz 6-A sınıfından Müge SAYINER birinci, 5-A’dan Berru KAFKAS ikinci ve 6-D sınıfından Ayça ELİBOL üçüncü olmuşlardır. Genel Müdürümüz Vacide KUTAY tarafından başarı sertifikaları takdim edilen öğrencilerimizi kutlar ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.