19. Geleneksel Antalya Eğitim Sempozyumu’na Katıldık

Türkiye Özel Okullar Derneği tarafından geleneksel olarak yarıyıl tatillerinde düzenlenen “Antalya Eğitim Sempozyumu”nun (GAES) bu yıl 19. su 29-31 Ocak 2020 tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenmiştir. Sempozyuma Sayın Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un da aralarında bulunduğu kamu ve özel sektör temsilcileri, akademisyenler, eğitim uzmanları, basın mensupları, özel okul kurucuları, yöneticileri ve öğretmenler katılım sağlamıştır. Sempozyumun teması bu yıl “Eğitimde Yeni Akımlar” olarak belirlenmiştir. 1400’ün üzerinde bir katılım sağlanan ve 3 gün süren sempozyum süresince 10 konferans, 1 panel ve 14 çalıştay gerçekleştirilmiştir.

Farklılaştırılmış eğitim, teknolojik gelişmelerin eğitime yansıması ve özellikle öğretmenlerin kendilerini nasıl geliştirilebileceği hususu tartışmaların merkezinde yer almıştır. Bu kapsamda, sempozyumun sonuç bildirgesine https://www.tozok.org.tr/Page/Tr/Icerik/Sempozyumlar/xix-geleneksel-egitim-sempozyumu-sonuc-bildirgesi/539 linki üzerinden ulaşılabilmektedir.