10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı

Ulu Önder, Büyük Komutan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83. yılında kendilerini bir kez daha saygıyla anıyoruz.
10 Kasım Atatürk'ü Anma programımız ilk olarak saat 09.05'te Atatürk Büstü'ne çelenk koyma töreni ile başladı. Kurucu Temsilcimiz Sayın Prof. Dr. Mahmut Selvi öğrencilerimiz ile birlikte Atatürk Büstü'ne çelenk koydular. Vakıf Müdürümüz Sayın Muhittin Günay, Genel Müdürümüz Sayın Vacide Kutay, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz de bu anlamlı törende yer aldılar. Daha sonra ise okulumuz konferans salonunda anma programı düzenlendi.
Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları olarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygıyla anıyor, bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni koruyacağımıza ve ilkelerinden ayrılmayacağımıza söz veriyoruz.