Misyon-Vizyon ve Değerlerimiz

MİSYONUMUZ

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarının misyonu; öğrencilerin, potansiyellerinin en yüksek noktasına ulaşmaları doğrultusunda akademik olarak başarılı olmalarının yanı sıra psikolojik, duygusal, sosyal ve fiziksel açıdan dengeli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için bütünleştirilmiş ve kapsamlı bir eğitim sağlamaktır.

Okulumuz, Atatürk’ün ilke ve inkılâplarına bağlı, sorumlu, etkin ve duyarlı bireyler olarak gerçekleri, fikirleri ve iddiaları değerlendiren, inceleyen, eleştirebilen düşünürler ve aynı zamanda ulusal ve uluslararası değerlere saygılı, anlayışlı bireyler yetiştirmeyi hedefler.

VİZYONUMUZ

Mensubu olmaktan gurur duyulan, akademik başarısı yüksek; kültürel, sosyal ve sanatsal etkinliklerle adından söz ettiren, en çok tercih edilen okullar arasında yer almaktır.

DEĞERLERİMİZ

Atatürk İlkelerine Bağlılık

Çalışanlarımız, Atatürk ilkelerine bağlıdır ve bu doğrultuda bireyler yetiştirir.

Sevgi-Saygı ve Hoşgörü

Okulumuz; sevgi, saygı ve hoşgörünün ön planda olduğu sıcak bir aile ortamıdır.

Güvenilirlik

Tüm faaliyetler paydaşların erişimine açık bir şekilde gerçekleştirilir. Her alanda eşitlik ilkesi esas alınır.

Uyum ve Dayanışma

Okulumuz; işini seven ve coşkuyla yapan, uyumlu, dayanışma içinde çalışan, bilgi ve deneyimini paylaşan bireylerden oluşur.

Mükemmellik

Tüm çalışanlarımız, mükemmelliğe ulaşma yönünde yenilikçi bir yaklaşım ve sürekli iyileştirme anlayışıyla hareket eder.

Sosyal Sorumluluk

Okulumuz; gerçekleştirdiği faaliyetlerle, bireylere toplumsal sorumluluk ve çevre duyarlılığı bilinci kazandırır.