Kayıt Yenileme Randevusu

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı kayıt yenileme randevusu almak için tıklayınız...

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ OKUL ÜCRETLERİ
Eğitim Öğretim Eğitim Ücreti
 Anaokulu  56,440 TL
 İlkokul  52,020 TL
 Ortaokul   52,020 TL
 Anadolu ve Fen Lisesi  55,080 TL

1. Listede yer alan eğitim ücretlerine %8 KDV dâhildir.
2. Eğitim ücretleri, 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu başta olmak üzere konuya ilişkin mevzuat hükümleri dikkate alınarak ilan edilmiş olup, ilan tarihinden sonra yapılacak düzenlemeler hususunda Kurumun hakları saklı tutulmuştur.
3. Kurumumuzda, muhasebe dâhil, hiçbir biriminde nakit ödeme alınmaz.
4. Öğrenci Alımı ve Bursluluk Sınavı: Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Burs Yönergesine göre belirlenir. Burs Yönergesi www.gazikoleji.k12.tr adresinde ‘’Burs Yönergesi‘’ menüsünde yer almaktadır.

Değerli Velimiz,

Öğrencinizin 2022-2023 Eğitim Dönemi kayıt işlemlerini yapmak için web sitemiz üzerinden kayıt randevusu almanız gerekmektedir. Kayıt işlemleriniz randevu sistemi üzerinden tercih ettiğiniz gün ve saatte okulumuz muhasebe biriminde yapılacaktır. Kayıt koşulları ve banka bilgileri aşağıda yer almaktadır.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı kayıt yenileme randevusu almak için tıklayınız...

Detaylı bilgi için: 0312 2322812

KAYIT İŞLEMLERİ

Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimiz için;

* Öğrenci alımı Lise ve Ortaokul öğrencileri için sınav sonucuna göre, Anaokulu ve İlkokul öğrencileri için mülakat sonucuna göre kontenjan dâhilinde yapılmaktadır.
* Okula kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin kayıtları aşağıda belirtilen tarihler arasında yapılacaktır.
   a) Lise ( 9,10,11,12. sınıf ) ve Ortaokula ( 5,6,7,8. sınıf ) yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için
   21 Şubat – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında,
   b) Anaokulu ( 4,5 yaş ) ve İlkokul ( 1,2,3,4. sınıf ) yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için Şubat 2022 tarihinde itibaren kontenjan dâhilinde yapılacaktır.
* Öğrenci Alımı ve Bursluluk Sınavı sonucuna göre burs ya da indirim almaya hak kazanan öğrenciler, burs ya da indirim hakkından, 30 Mart 2022 tarihine kadar kesin kaydını yaptırması hâlinde faydalanacaktır. Bu tarihten sonra kayıt yaptırmaları durumunda burs ve indirim hakkından yararlanamayacaktır. Diğer hususlarda bursluluk yönergesi dikkate alınacaktır.
* Vadesi geçmiş ödemelerde kayıt yenileme işlemleri ödeme tamamlandıktan sonra yapılacaktır.

ERKEN KAYIT – PEŞİN İNDİRİMİ ve KARDEŞ İNDİRİMİ

1. 30 Nisan 2022 tarihine kadar yapılan kayıtlara %5 erken kayıt indirimi uygulanacaktır.
2. Kayıt tarihinde, eğitim ücretinin en az % 10’unun peşin, kalan tutarın ise, aşağıda belirtilen sürelerde ödenmesi durumunda;
    a) 30 Haziran 2022 tarihine kadar yapılan peşin ödemelerde %5 ;
    b) 30 Haziran 2022 tarihine kadar herhangi bir indirimlerden yararlanmayan ve ücretini peşin ödemek isteyen velilere %10 peşin indirimi uygulanır.
3. Kardeşi, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarında öğrenim görmekte olan öğrencilere eğitim ücretinin %10’u, üçüncü kardeşe ise %15’i oranında indirim uygulanır.
4. Kayıt işlemleri; Eti Mahallesi Ali Suavi Sokak No:15 Maltepe / ANKARA adresinde bulunan okulumuzda yapılacaktır.

MUHASEBE BİRİMİ İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAKLAR

• * Veliye ait nüfus cüzdanı fotokopisi
  • * Öğrenciye ait nüfus cüzdanı fotokopisi
  • * Veli adına düzenlenmiş 2021 yılına ait bir adet fatura veya ikametgâh belgesi
  • * Velimiz Gazi Üniversitesi mezunu ise (anne veya baba), mezun olan velinin diploma fotokopisi
  • * Kayıt esnasında Halkbank aracılığı ile tahsil edilecek peşinat tutarı (Toplam eğitim ücretinin 1/10)

BANKA İLE İLGİLİ HUSUSLAR

• * Okulumuza kayıt yaptıracak velilerimize, veli adına Halkbank Gazi Üniversitesi Kampüs şubesine bağlı hesap açılarak hesap cüzdanı verilecektir.
  • * Kayıt işlemini adına hesap açılmış olan veli bizzat kendisi yaptıracaktır.
  • * Taksitli ödemelerde ise, Halkbank tarafından yine veli adına kredili mevduat hesabı açılacaktır.
  • SERVİS VE YEMEK KAYITLARI, KİTAP-KIRTASİYE BİLGİLERİ

• 1. 2022 – 2023 yılı için servis ücretleri belirlendiğinde web sitemizde ilân edilecektir. Servis kayıtları tüm yaş grupları için, 1 Haziran – 1 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.
    2. Servis firması ücret ve kayıt koşullarını kayıtlar başlamadan önce velilerle paylaşacaktır.
    3. Kitap, kırtasiye, kıyafet satışı okulumuz yönetim kurulu tarafından yetkilendirilen firmalar aracılığıyla sağlanacaktır. Satış tarihleri velilere okul müdürlükleri tarafından iletilecektir.
    4. Yemek ücretleri Ağustos ayında belirlenecek ve duyurusu yapılacaktır. Ödemeler Eylül ayında başlayacaktır.

• 2022-2023 eğitim öğretim yılı için yapılabilecek düzenlemeler bakımından kurumun hakları saklıdır.

2022-2023 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.